Zwemlessen voor kinderen

Op deze locatie wordt er gewerkt volgens de richtlijnen gesteld door de ENVOZ. Samen met zwemonderwijs Nederland heeft de ENVOZ de survivallijn ontwikkeld. Naast de reguliere eisen van het zwem-abc zijn er survivalelementen in opgenomen. De groepsgrootte voor het A-diplomatraject is maximaal 6 kinderen per lesgroep.

De kosten zijn als volgt (prijswijzigingen voorbehouden);
Eenmalig inschrijfgeld    € 20,00 per persoon
Zwemles                            €  17,50 per persoon per les
Proefles gratis!
Diplomazwemmen          € 32,50 per zwemdiploma

Opzeggen
Bij tussentijds opzeggen hanteren wij 1 maand opzegtermijn. Na het behalen van het A diploma stroomt uw kind automatisch door voor het B diploma en vervolgens het C diploma. Het zwemtraject eindigt automatisch na het behalen van het C diploma. 

Doelgroep-activiteit zeemeermin/man lessen
Voor de jeugd met een zwemdiploma C in bezit is het mogelijk elke woensdag- en zaterdagmiddag lessen te volgen om te leren zwemmen met een staart. Tijdens deze lessen worden eerst de basisvaardigheden aangeleerd zoals het aan- en uittrekken van de staart en hoe te zwemmen met een staart. Vervolgens leren we hoe trucjes zoals een koprol en hoekduik te maken. Daarna gaan we werken aan conditie, snelheid en onderwaterzwemmen.

Speciaal hiervoor hebben wij een certificatenlijn ontwikkeld. Er zijn drie certificaten te behalen (brons, zilver en goud). Per certificaat loopt de moeilijkheidsgraad op.

De staarten kunnen bij ons geleend worden. Het is ook toegestaan een eigen staart mee te nemen. Komt u bij Zweminstituut Breda zeemeermin/man lessen volgen kunt u voor het aanschaffen van een eigen staart 10% korting krijgen bij Noordzeemeermin. Vraagt u ons gerust naar de kortingscode.

Het is ook voor deze activiteit mogelijk een gratis proefles te volgen.

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!