Visie
Onze visie is veiligheid, plezier en kwaliteit. In een veilige omgeving met veel plezier goed leren zwemmen. Het doel is kinderen in en om het water zelfredzaam maken en hen vervolgens trots uitzwaaien na het behalen van het ZWEM-ABC.

Traject naar het diplomazwemmen
Gedurende het traject naar het zwemdiploma doorloopt uw kind op eigen tempo een aantal niveaus.

Watervrij/drijven
Beenslag
Combinatie
A-diploma

Een extra niveau is VBA (voorbereidend A). Het kan voorkomen dat een kind voldoet aan de eisen van het combinatieniveau maar nog niet klaar is voor het A-diplomaniveau. In dat geval is VBA uiterst geschikt als tussenniveau.

Vorderingen volgen
Het is mogelijk vanuit de lobby door de ramen naar de zwemles te kijken. We organiseren regelmatig een kijkdag. Op deze dag kunt u op de zwemzaal langs de kant zitten en de voortgang van uw kind met de docent bespreken.

Er wordt gewerkt met het online volgsysteem zwemscore. Hier kunt u de vorderingen van uw kind inzien op de persoonlijke pagina. De inlogcode ontvangt u bij inschrijving.

De locatiemanager is regelmatig aanwezig waardoor direct en persoonlijk contact mogelijk is. Andere contactmogelijkheden zijn per telefoon, e-mail en het ticketsysteem.

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!